Supa de dovlecel

de mihaelaM in Supe, 1 Sep 2011 | 4959 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1cartof mare
  • fasole verde
  • telina
  • pastarnac
  • 50ml ulei de masline
  • delikat de legume
  • patrunjel verde

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de dovlecel:

Legumele curatate, spalate si taiate le vom pune la fiert, dar atentie nu si dovlecelul. Dovlecelul il vom pune abia cand restul legumelor sunt fierte pe jumatate, daca il punem o data cu restul legumelor...o sa fiarba prea tare si se va sfarama.

O data legumele fierte vom pune delikatul de legume impreuna cu uleiul de masline dupa care vom mai lasa sa fiarba cam 5 min.

Stingem focul si adaugam patrunjelul taiat marunt.Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]