Supa de fazan cu taitei

de Sim0na in Supe, 6 Mar 2012 | 11721 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 fazan micut (adica, o fazanita)
  • 2 ceape
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac potrivit
  • 1 telina mica
  • pasta de rosii
  • patrunjel
  • ptr taitei: 1 galbenus, sare, faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fazan cu taitei:

Mai intai am pregatit taiteii, pentru a avea timp sa se usuce.

Fazanul l-am spalat bine (eu l-am primit gata curatat), apoi l-am parlit pe flacara si l-am frecat cu o mana de malai (si aici s-a rupt pielea de pe fazan!).

Am portionat fazanul si l-am pus la fiert cu putina sare, spumand de cate ori este cazul.

Legumele le-am curatat si taiat bucati marisoare.

Am adaugat legumele si am lasat sa fiarba bine.

Cand legumele si carnea s-au fiert, am scos carnea (o parte am taiat-o bucatele, oprind totusi si bucati mai mari..), iar zeama am strecurat-o de doua ori. Din zarzavatul pe care l-am scos, am taiat doar rondele de morcov pe care le-am adaugat in zeama.

 Cand a inceput sa clocoteasca, am pus taiteii uscati si scuturati de faina.

 Iar dupa ce taiteii au fiert, am adaugat pasta de rosii... (eu am avut la tub, adusa de sora-mea din It, si de care uitasem..)

 Iar dupa cateva clocote, am pus patrunjelul verde tocat marunt.

Am servit supa fierbinte, si binenteles cu painica de casa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fazan cu taitei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

MIUTA 1

07.03.2012, 14:26

Wauuuu nu am mancat fazan niciodata dar arata foarte tentant.
Buna supica

Criss 1

08.03.2012, 05:40

Foarte buna trebuie sa fie.

Sim0na 1

08.03.2012, 20:56

Multumesc fetelor!! Pupici si... La Multi Ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]