Supa de legume cu taitei de orez

de mihaelar63 in Supe, 21 Ian 2012 | 9106 vizualizari

 

Am dorit sa prepar o supica savuroasa de post . Rezultatul a fost peste asteptari . Bineinteles ca a disparut repede ,, din decor '', fiind foarte apreciata .Puteti sa folositi reteta si in dieta fara grasimi .

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa rosie 
  • 1 ardei Kapia
  • 2 morcovi
  • 1 feliuta telina [ 200 gr]
  • 1 radacina mica patrunjel
  • 1 lingurita sare de mare
  • 2 linguri ulei floarea soarelui
  • 1 pahar sos aromat[http://www.bucataras.ro/retete/sos-aromat-27184.html ]
  • Patrunjel verde tocat
  • Taitei de orez
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume cu taitei de orez:

Legumele curatate , spalate si feliate se calesc putin in ulei , se sareaza si se pun la fiert cu 4 l apa [ 30 min la oala sub presiune ]

 Scoateti capacul conform instructiunilor de folosire , adaugati sosul aromat si mai fierbeti 5 min.

Puneti  taitei de orez inl farfurie, adaugati supa fierbinte .Dupa 2 min puteti servi presarat cu patrunjel verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume cu taitei de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

diaconta 1

21.01.2012, 22:51

cat de bine poate sa arate

mirela0911 1

22.01.2012, 16:14

as servi si eu asa o supa buna

kamy 1

22.01.2012, 20:57

buuuna supica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa cu legume si galuste de carne