Supa de pasare cu taitei

de Bunica in Supe, 27 Feb 2021 | 3671 vizualizari

 

Ce bine este cand ai in frigider tot ce-ti trebuie pentru un preparat gustos! Mi-a fost la indemana, avand doua pulpe de pasare de curte sa fac aceasta, supa delicioasa si un ostropel.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de gaina de curte
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • o bucata mica de telina
  • o radacina pastarnac
  • 1 legatura de patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pasare cu taitei:

Pulpele de gaina se portioneaza, spala si se pun la fiert intr-o oala de 4 litri.

Dupa ce au dat 2-3 clocote se arunca apa, se spala carnea si se pun la fiert.

Apa sa acopere carnea cam cu 10 cm.

Cat fierb se spumeaza.

Cand incepe carnea sa se desprinda de pe os se pun legumele curatate si spalate.

In momentul in care legumele sunt fierte se scot din oala si seadauga taitei proaspeti.

Am gasit in supermarket taitei proaspeti,sa nu credeti ca m-am invrednicit sa fac:))))))).

Inainte de a pune taiteii, scoatem carnea.

Lasam sa fiarba  10 minute, apoi stingem focul,punem patrunjelul spalat si tocat si acoperim vasul.

Daca zeama scade prea mult in timpul fierberii se poate adauga apa calda.

Sa va fie de folos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pasare cu taitei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]