Supa de pasare cu taitei

de Bunica in Supe, 27 Feb 2021 | 3754 vizualizari

 

Ce bine este cand ai in frigider tot ce-ti trebuie pentru un preparat gustos! Mi-a fost la indemana, avand doua pulpe de pasare de curte sa fac aceasta, supa delicioasa si un ostropel.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de gaina de curte
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • o bucata mica de telina
  • o radacina pastarnac
  • 1 legatura de patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pasare cu taitei:

Pulpele de gaina se portioneaza, spala si se pun la fiert intr-o oala de 4 litri.

Dupa ce au dat 2-3 clocote se arunca apa, se spala carnea si se pun la fiert.

Apa sa acopere carnea cam cu 10 cm.

Cat fierb se spumeaza.

Cand incepe carnea sa se desprinda de pe os se pun legumele curatate si spalate.

In momentul in care legumele sunt fierte se scot din oala si seadauga taitei proaspeti.

Am gasit in supermarket taitei proaspeti,sa nu credeti ca m-am invrednicit sa fac:))))))).

Inainte de a pune taiteii, scoatem carnea.

Lasam sa fiarba  10 minute, apoi stingem focul,punem patrunjelul spalat si tocat si acoperim vasul.

Daca zeama scade prea mult in timpul fierberii se poate adauga apa calda.

Sa va fie de folos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pasare cu taitei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]