Supa de pui cu dovlecei si praz

de Bya Ralu in Supe, 13 Iul 2015 | 4863 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cateva bucati de tacamuri de pui
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 1 praz
  • 1 dovlecel maricel
  • 50-100 g legume congelate
  • 3 linguri de bulion
  • ulei de masline
  • vegeta/piper/boia dulce/leustean uscat
  • 1 lingura de bors magic delikat cu legume
  • patrunjel prospat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu dovlecei si praz:

Spalam bine tacamuriile de pui, le punem in oala de supa, punem apa si punem la fiert.

Ceapa se toaca marunt, iar morcovul il taiem rondele, le punem la calit in ulei de masline pentru cateva minute, dupa care se adauga in oala de supa.

Adaugam si legumele congelate si lasam sa fiarba cam 20 minute. Cand sunt fierte bucatiile de pui si legumele, se adauga bulionul, dovlecelul curatat de coaja si seminte, taiat cuburi sau felii mai mari si prazul taiat rondele.

Se pun condimentele, se mai lasa circa 5-10 minute sa se fiarba dovlecelul.

Cand e gata se presara patrunjel proaspat tocat marunt.

TIPS-URI

1

se serveste cu ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu dovlecei si praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa cu fulgi de ovaz