Supa de rosii

de divainbucatarie in Supe, 28 Iul 2011 | 5340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rosii coapte (sau 1/2 l suc de rosii)
  • 1 telina mica
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • 1-2 frunze mici busuioc
  • 1 l apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii:

Punem rosiile sa fiarba in apa cu putina sare. Rosiile pot fi decojite in momentul in care se crapa coaja. Le trecem apoi printr-o sita, pentru a se separa sucul rosiilor de coji si samburi. Punem la fiert legumele in apa. Cand legumele sunt aproape fierte adaugam sucul de rosii si frunzele de busuioc, lasand sa mai fiarba inca 10-15 minute. Luam supa de pe foc, lasam sa se raceasca putin si pasam legumele (mai putin ceapa). Adaugam uleiul, apoi asezonam cu sare si piper. Servim supa de rosii cu crutoane, pe care am presarat mozzarella.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu crutoane de gris