Supa de rosii

de Bucataras Medi in Supe/Ciorbe, 22 Apr 2010 | 4956 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1 l suc de rosii (este de preferat cel preparat in casa)
  • - 2 l zeama de carne (eu fierb un piept de pui)
  • - 2 cepe
  • - 2 morcovi
  • - 1 radacina patrunjel
  • - 1 legatura patrunjel
  • - 1 pahar de apa cu orez
  • - o lingurita zahar
  • - sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii:

Zarzavatul taiat si un piept de pui se fierb la foc mic sub capac.

Cand totul este fiert, cu ajutorul unei spumiere se scoate atat zarzavatul cat si carnea.

Zarzavatul se paseaza dupa care se adauga in supa de carne.

Pieptul de pui se taie fasiute subtiri si se adauga si el in supa.

Se adauga si sucul de rosii.

Se potriveste de sare si se da la foc , lasand sa mai fiarba cateva minute.

Separat se fierbe in apa cu putina sare orezul care se adauga in supa in momentul in care  se da jos de pe foc.

Se adauga o lingurita de zahar si se aromeaza cu patrunjel verde.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Bucataras Medi 1

22.04.2010, 22:37

Daaaaaaaaa imi place oregano...................voi incerca.........multumesc!

nadina73 1

22.04.2010, 23:42

super buna,imi place si mie

Bucataras Medi 1

23.04.2010, 10:12

foarte buna, nadina...................vara este un deliciu.....................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de supa ungureasca de carne - Husleves nr.24. din top Best soups in the World