Supă de roşii cu pui, fidea şi crutoane

de Ancutsa in Supe, 3 Sep 2018 | 2976 vizualizari

 

Supă de roşii cu pui, fidea şi crutoane.

 

INGREDIENTE

  • Un tacâm de pui,
  • Sare, după gust,
  • 1 ceapă albă,
  • 2 morcovi,
  • 1 ardei gras,
  • 500 ml suc de roşii,
  • 2 cuiburi de fidea,
  • Câteva fire de pătrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă de roşii cu pui, fidea şi crutoane:

Se pune la fiert tacâmul de pui într-o oală de 3 litri pentru supă, cu apă şi puţină sare.

Când carnea e aproape fiartă, se adaugă ceapa întreagă crestată, morcovii tăiaţi în două, ardeiul tăiat în două.

Când supa e aproape gata, se scot ceapa şi ardeiul, se adaugă fideaua sfărâmată cu mâna şi se mai lasă să fiarbă cam 8 minute. Apoi se adaugă şi sucul de roşii, se mai lasă câteva minute şi se ia focul.

Se decorează cu pătrunjel proaspăt tocat mărunt.

Se serveşte cu crutoane.

 

Timp de pregătire: 10min

Timp de gătire: 1h 20min

 

Poftă Bună!

 

Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/09/supa-de-rosii-cu-pui.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de roşii cu pui, fidea şi crutoane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Ancutsa 1

07.09.2018, 17:16

Multumesc frumos, Rocsi!

Satisfyyourcravings 1

08.09.2018, 16:51

Delicioasa!

Ancutsa 1

08.09.2018, 17:56

Multumesc mult, Adriana!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de dovlecei cu branza de oi si menta (reteta la steamer)