Supa de sparanghel

de Lau in Supe, 18 Apr 2017 | 4671 vizualizari

 

M-am inspirat din  revista Lidl

 

INGREDIENTE

  • 700 g sparanghel
  • 30 g unt
  • 30 ml ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 3 cartofi mari
  • sare
  • piper
  • 1 l apa
  • 300 ml smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de sparanghel:

Intr-o oala, calim ceapa in untul topit, impreuna cu uleiul, pana devine transparenta, adaugam usturoiul pisat, cartofii taiati cubulete, sparanghelul taiat bucati cca. 2 cm.

Adaugam apa, sare, piper dupa gust si lasam sa fiarba totul, pana ce legumele sunt fierte.

Dupa ce au fiert, le pisam cu blenderul si la final, adaugam smantana, amestecam bine si servim cu crutoane sau ce dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de sparanghel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]