Supa de taitei

de burdulea56 in Supe/Ciorbe, 18 Iul 2010 | 6101 vizualizari

 

La noi in Ardeal supa de taitei, se face limpede, cea de sarbatoare nu se serveste la masa cu zarzavatul in ea. Uneori, insa fac aceasta supa fara sa mai scot zarzavatul.

 

INGREDIENTE

  • 5 morcovi,
  • 1 bucata telina,
  • 1 radacina patrunjel,
  • 1 ceapa,
  • vegeta,
  • sare,
  • 4-5 ciocanele de pui,
  • patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de taitei:

Am oparit carnea, am curatat-o, am spalat-o bine. Intr-o oala de 3 litri cu apa, am pus la fiert carnita, zarzavatul curatat si spalat, la foc mare. Cand incepe sa fiarba se spumuieste supa si se reduce focul. Fierbem supa la foc domol pana la fierberea carnii si zarzavatului. Separat, fierbem taiteii cum ne indica instructiunile de pe ambalaj, clatim cu apa rece si ii adaugam la supa. Am folosit taitei subtiri si scurti. Deasupra presaram verdeata tocata marunt. Se serveste cu un praf de piper macinat si o bucata de carne(cate un ciocanel).

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de taitei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe