Supa de vitel cu galuste

de madi_marin in Supe, 30 Noi 2010 | 13651 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 os de vitel cu carne
  • 2 oua
  • gris
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 cartof mare
  • 1 ceapa
  • delikat
  • verdeata proaspata

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vitel cu galuste:

Se pune osul al fiert in apa rece. In timpul fierberii se ia spuma care se ridica deasupra.

Cand e bine fiert, se scoate din supa si se pun atunci legumele curatate si taiate mare. Tot acum se prepara si compozitia pentru galuste : se bat ouale ,se pune putina sare, apoi se adauga grisul in ploaie pana se obtine un aluat cam ca o smantana mai grosuta. Se pun galustele in supa care nu clocoteste, eventual se da deoparte de pe foc, apoi se lasa sa fiarba cateva minute si se toarna un castronel cu apa foarte rece deasupra. Se repeta operatiunea asta de vreo 2 sau 3 ori pana ce galustele sunt frumos crescute si pufoase.

Se potriveste gustul cu delikat si se presara deasupra verdeata proaspat tocata.

TIPS-URI

1

Supa trebuie sa fiarba la foc mic si cu capacul pus!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vitel cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]