Supa greceasca de peste (Psarosoupa)

de rena in Supe, 15 Noi 2013 | 13949 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti mari
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • un dovlecel
  • o legatura de telina
  • o ceapa
  • ulei,sare,piper,lamaie
  • o ceasca de orez
  • 2 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa greceasca de peste (Psarosoupa):

Curatam toate legumele si le taiem in bucati mai mari,le punem la fiert.Dupa ce s-au fiert le scoatem pe un platou.In zeama legumelor punem pestele sa fiarba ,dupa ce sa fiert facem la fel il scoatem pe un platou.Strecuram zeama sa nu aiba oase de la peste si o punem inapoi in oala,punem orezul, sare si lasam sa fiarba .Separat batem oul cu lamaia luam putina zama din oala si turnam peste ouale batute , amestecam  bine, apoi turnam in oala.

La blender batem zeama de lamaie,sare , ulei de masline si facem un sos albicios.Curatam pestele de oase turnam pe deasupra sos si la legume in acel fel facem

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca vrem putem pune in farfuria de supa bucati de peste si legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa greceasca de peste (Psarosoupa)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]