Supa nemteasca

de pana_luminita in Supe/Ciorbe, 2 Dec 2009 | 9742 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  carne de gaina
  • morcov 
  • ceapa
  • cartof
  • telina 
  • sare
  • PT GALUSTI
  • 4 linguri de gris
  • 2 oua
  • 100 gr branza de vacuta
  • unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa nemteasca:

Fierbem carnea bine, apoi adugam legumele taiate buc mai mari se drege cu sare

Galuste: batem cele doua oua dupa care in ploaie adaugam grisul si branza , galustele se fierb separat in apa cu unt .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa nemteasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de pasare cu taitei de casa