Supa rosie de vitel

de rena in Supe, 5 Noi 2013 | 3425 vizualizari

 

O supa buna si usoara pentru zile grele de iarna in Romania

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne de vita
  • 2 morcovi mari taiati rodele
  • o legatura de telina
  • o lingura de bulion
  • ulei,
  • sare,
  • piper
  • o cescuta mica de orez sau paste micute la marime
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa rosie de vitel:

Taiem carnea bucati micute si le punem in oala, asteptam sa fiarba pina la jumatate carnea apoi punem morcovul, telina, uleiul ,sarea, piperul si bulionul. Dupa ce s-au fiert toate punem si orezul sau paste micute la marime.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rosie de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

la 11:51

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de vita cu hrisca -la Multicooker