Supa-crema de cartofi violet

de madi_marin in Supe, 1 Dec 2018 | 3511 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi violet
  • 1 spate de pui
  • 1 ceapă
  • 1 morcov mic
  • 1 pastârnac
  • sare
  • piper
  • smântână
  • pătrunjel proaspăt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de cartofi violet:

Se spală cartofii şi se pun la fiert în coajă.

Din spatele de pui şi restul legumelor facem o supă concentrată pe care o strecurăm la sfârşit.

Cartofii fierţi se curăţă de coajă şi se pun în blender.

Se adaugă din supa pregătită anterior până obţinem consistenţa dorită.

Se potriveşte gustul cu sare şi piper.

Se serveşte supa-cremă cu smântână şi pătrunjel proaspăt tocat.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de cartofi violet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]