Supa-crema de rosii

de adnia in Supe/Ciorbe, 12 Ian 2013 | 3232 vizualizari

 

Cred ca aceasta este una dintre cele mai populare supe, mai ales ca face parte din bucataria internationala. Eu una, sunt topita dupa asa ceva, iar fiul meu la fel, ceea ce ma bucura si mai tare. Asadar, o pregatesc ori de cate ori am ocazia, mai ales ca ia foarte putin timp!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 l suc de rosii
  • 1 cub de unt
  • 1 cescuta orez
  • sare, piper, dupa gust
  • smantana pt. decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de rosii:

Am fiert toate legumele foarte bine in apa cu sare, apoi le-am pasat in blender, impreuna cu sucul de rosii si cubuletul de unt. Am potrivit de sare si piper, apoi am adaugat orezul fiert, lasand inca 5 min pe foc, sa se intrepatrunda aromele. Am servit fierbinte!
Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de rosii" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

diaconta 1

13.01.2013, 11:17

Miguelitos,da' de ce esti asa suparat maica?

diaconta 1

13.01.2013, 11:19

Miguel,daca vrei putem sa-ti gasim niste ....profesioniste,dar pentru noi ar fi plictisitor,ca nu stiu de gluma

ela 1

13.01.2013, 11:24

daca a ajuns pe site inseamna ca cineva dintre amatorii de aici l-a inspirat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de rosii by Jamie Oliver