''Taci si-nghite''

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 28 Iun 2013 | 58762 vizualizari

 

Taci si-nghite,taci si-nghite,dar pana cand...am tot vazut pe aici si am zis sa tac,dar a venit randul sa si fac.....mai ales ca am vas nou.....

 

INGREDIENTE

  • 400 g malai
  • 1 l apa ( lapte)
  • 50 g unt
  • 200 g smantana grooasa
  • 250 g afumatura( piept afumat,carnati porc,carnati oaie)
  • 200 g branza burduf
  • 200 g branza oaie veche
  • 100 g cascaval
  • 3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ''Taci si-nghite'':

Facem o mamaliguta mai moale din apa ( lapte) si malai.Afumatura o taiem bucatele mici si o calim cca 10 min.Cand mamaliga a fiert adaugam in ea,untul,smantana,cele doua feluri de branza si omogenizam.Pregatim un vas de yena,il ungem cu putin unt si apoi alternam straturi de mamaliga si afumatura.Deasupra facem niste adancituri si spargem ouale,apoi radem cascaval si bagam vasul la cuptor pana cand ouale sunt coapte si se rumeneste bine.

TIPS-URI

1

in apa de mamaliga adaugam putina sare

Daca ti-a placut reteta noastra "''Taci si-nghite''" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 1000 lei
1499.99 lei
499.99 lei

Crockpot Express

- 60 %
999.99 lei
399.99 lei

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

29.06.2013, 00:29

as inghitii si eu)

Krystyan Trendy 1

02.12.2013, 19:57

arata minunat

ralu_ca 1

07.04.2014, 20:07

COMENTEAZA