Tagliatelle cu carnati si ciuperci

de luminita20_2006 in Paste, 22 Mai 2009 | 5195 vizualizari

 

este o reteta invatata de la mama soacra...si ea la randul ei a invatat sa o faca in italia...e foarte delicioasa...pacat ca carnatii romanesti nu mai sunt ce aceeasi calitate ca mai inainte.....sfatul meu....faceti carnatii acasa...

 

INGREDIENTE

  • o punga tagliatelle
  • 300 gr carnati picanti praspeti( pentru gratar)
  • 300 gr ciuperci
  • parmezan
  • rozmarin
  • 2 linguri ulei de masine
  • sare piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu carnati si ciuperci:

Se pune apa si 1 lingurita de sare la fiert, cand incepe sa fiarba se adauga tagliatelle. Separat se curata ciupercile si se taie felii ; Intr-o tigaie se pune uleiul de masline si ciupercile si se lasa sa se prajeasac cu capac, cand sunt aproape gata se pune doar compozitia din carnati !  cand e gata  carnea se adauga rozmarinul tocat marunt si piper. Se amesteca cele doua si se serveste cu parmezan ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu carnati si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

Miha 1

22.05.2009, 12:21

Trebuie carnati proaspeti,nu?

luminita20_2006 1

22.05.2009, 12:35

da...carnati pentru gratar

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gnochi cu perisoare din branza cu sunca