Tagliatelle cu ciuperci

de Maria68 in Paste, 28 Mar 2012 | 4266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g tagliatelle
  • 6-7 ciupercute champignon
  • 2 linguri ulei de masline
  • o ceapa mica
  • piper negru macinat
  • 1 galbenus de ou
  • 150 g smantana
  • 50 g parmezan
  • 1 lingura patrunjel tocat sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu ciuperci:

Se curata ceapa, se spala si se taie marunt. Se caleste in 1-2 linguri ulei de masline pana se inmoaie si se adauga ciupercile spalate si tocate cubulete(sau felii subtiri). Se sareaza ,se pipereaza si se lasa  sa fiarba la foc mic, adaugand daca este nevoie putina apa. Cand ciupercile au fiert, se freaca galbenusul de ou cu smantana si se toarna peste ciuperci amestecand bine si lasat sa fiarba 1-2 minute la foc mic, asa incat sa rezulte un sos usor legat.

Intre timp se fierb tagliatelle, conform indicatiilor de pe pachet in apa clocotita cu sare. Cand sunt gata fierte, se scurg si se adauga la sos. Insa si eu urmat procedeul folosit de Teo, adica am asezat pastele pe farfurie, iar deasupra am turnat sosul si am presarat  parmezan. Va pot asigura ca sunt nemaipomenit de gustoase!!!!!!Iar sosul mi s-a parut senzational!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos alb si ciuperci