De fiecare data cand nu stiu ce sa gatesc ma opresc la paste, sunt o mie de moduri diferite in care le putem gati.. Acestea sunt rapide si gustoase.. Sper sa va placa! :D
Punem la calit ceapa tocata cu putin ulei (eu de obicei folosesc de masline dar nu e obligatoriu, se poate folosi si cel de floarea soarelui sau de porumb), cand incepe sa devina trasparenta si sa se inmoaie, adaugam carnea si ciupercile tocate (nu prea marunt pentru ca scad) si le lasam sa se caleasca impreuna dupa care adaugam vinul.
Cand alcoolul din vin s-a evaporat, adaugam si usturoiul tocat foarte marunt, putina sare si smantana dulce; lasam sa mai dea un clocot si stingem focul (puteti adauga putin piper macinat daca doriti si va place). Intre timp fierbem pastele (timpul de fierbere depinde de paste, eu am folosit tagliatelle, dar sunt bune orice tip de paste). Cand sunt fierte, scurgem apa, adaugam sosul si parmezanul si servim.
Sper sa va placa!