Tagliatelle cu dovlecel

de alilianaa in Mancaruri de post, 8 Aug 2014 | 6192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel
  • 5 role tagliatelle
  • sare, piper dupa gust
  • putin oregano uscat
  • o rosie si jumatate
  • 3 graunti usturoi
  • 10 picaturi ketchup ( decor)- optional
  • o jumatate de ceapa
  • 4 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu dovlecel:

 Tagliatelle se pun la fiert conform instructiunilor.  Pe urma le punem la scurs intr-o strecuratoare,  dupa ce le-am trecut sub un jet de apa rece. 

 Uleiul se pune la incins, adaugam ceapa, sare, piper si usturoiul zdrobit. Cand ceapa s-a inmuiat putin, adaugam dovlecelul care a fost taiat fasii cu cutitul econom si amestecam. Lasam 2 minute si adaugam rosiile care au fost taiate pe lung ( fara seminte). Amestecam, potrivim de sare, presaram oregano uscat. 

Cum spuneam, optional, la decor putem folosi cateva picaturi de ketchup. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu brocolli (de post)