Tagliatelle cu perisoare in sos de rosii

de Bya Ralu in Paste, 30 Oct 2015 | 3661 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paste tagliatelle

Pentru perisoare:

  • 100-150 g carne tocata de porc
  • 1 ceapa verde
  • 1-2 linguri de orez
  • sare/piper
  • faina

Pentru sos:

  • 1 fir ceapa verde
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • 1 cutie de pasta de rosii
  • vegeta/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu perisoare in sos de rosii:

Carnea de porc se amesteca cu ceapa tocata cat mai marunt,orezul,sare piper,se formeaza bilute se trec prin faina si se pun pe o farfurie.Se acopera cu folie si se lasa in frigider 2-3 ore(eu le-am lasat toata noaptea).

Pentru sos:

Taiem ceapa verde,o calim in ulei de masline impreuna cu usturoiul strivit.

Punem pasta de rosii peste si putina apa,condimentele si bilutele de carne si acoperim cu un capac.

Se amesteca cu grija din cand in cand sa nu se lipeasca,se mai pune apa daca mai este nevoie pana cand carnea este fiarta.

Pastele se fierb separat intr-o oala in apa cu sare,cand sunt gata se scurg de apa se pun intr-o farfurie,iar deasupra se pun perisoarele cu sosul format.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu perisoare in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste