Tagliatelle cu Ricotta, Pancetta și rucola

de Satisfyyourcravings in Paste, 13 Mar 2014 | 3197 vizualizari

 

Un preparat rapid și gustos pentru mămici grăbite.

 

INGREDIENTE

  • 250 grame tagliatelle proaspete
  • 5 fâșii de Pancetta
  • 100 grame Ricotta
  • 30 grame rucola
  • 3 căței de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu Ricotta, Pancetta și rucola:

Pastele se fierb în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. 

Într-o tigaie se prăjesc feliile de Pancetta până devin crocante. Se scot pe un prosop din hârtie. 

Se aruncă o parte din grăsimea rămasă în tigaie și se adaugă usturoiul tocat. Se călește câteva minute, până se infuzează uleiul. Se adaugă pastele și se amestecă până când acestea sunt acoperite complet de ulei. 

Se împarte în farfurii, apoi se așează Pancetta ruptă în bucăți, bulgărași de Ricotta si rucola. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu Ricotta, Pancetta și rucola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

ULTIMELE COMENTARII

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Maccheroni cu ricotta