Tagliatelle cu sos alb

de anamaria33 in Paste, 22 Sep 2014 | 4996 vizualizari

 

Am folosit produse diferite de cele din Romania pt ca eu locuiesc in strainatate.

 

INGREDIENTE

  • 500 g tagliatelle
  • 200-400 g piept de pui, taiat in bucatele
  • 500 ml smantana lichida pt. gatit (Rama)
  • 2 vinete mici
  • 2 dovlecei mici
  • 150-200 g ciuperci (la alegere: crude sau de la doza)
  • 1 ardei gras, galben
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos alb:

Se fierb tagliatelle se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj.

Pieptul de pui se frige dupa care se lasa la racit.

Dovleceii, vinetele, ardeiul si ciupercile se frig in putin ulei de masline. Cand sunt fripte se adauga pieptul de pui si se amesteca putin in timp ce se adauga smantana de gatit. Se lasa la fiert intre 8-10 min.

Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu piept de pui si sos