Tagliatelle cu sos alb

de anamaria33 in Paste, 22 Sep 2014 | 5297 vizualizari

 

Am folosit produse diferite de cele din Romania pt ca eu locuiesc in strainatate.

 

INGREDIENTE

  • 500 g tagliatelle
  • 200-400 g piept de pui, taiat in bucatele
  • 500 ml smantana lichida pt. gatit (Rama)
  • 2 vinete mici
  • 2 dovlecei mici
  • 150-200 g ciuperci (la alegere: crude sau de la doza)
  • 1 ardei gras, galben
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos alb:

Se fierb tagliatelle se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj.

Pieptul de pui se frige dupa care se lasa la racit.

Dovleceii, vinetele, ardeiul si ciupercile se frig in putin ulei de masline. Cand sunt fripte se adauga pieptul de pui si se amesteca putin in timp ce se adauga smantana de gatit. Se lasa la fiert intre 8-10 min.

Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]