Tagliatelle cu sos alb

de anamaria33 in Paste, 22 Sep 2014 | 5125 vizualizari

 

Am folosit produse diferite de cele din Romania pt ca eu locuiesc in strainatate.

 

INGREDIENTE

  • 500 g tagliatelle
  • 200-400 g piept de pui, taiat in bucatele
  • 500 ml smantana lichida pt. gatit (Rama)
  • 2 vinete mici
  • 2 dovlecei mici
  • 150-200 g ciuperci (la alegere: crude sau de la doza)
  • 1 ardei gras, galben
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos alb:

Se fierb tagliatelle se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj.

Pieptul de pui se frige dupa care se lasa la racit.

Dovleceii, vinetele, ardeiul si ciupercile se frig in putin ulei de masline. Cand sunt fripte se adauga pieptul de pui si se amesteca putin in timp ce se adauga smantana de gatit. Se lasa la fiert intre 8-10 min.

Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 09:18

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

pe 16.07 la 21:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cappelletti in sos de smantana cu mazare