Tagliatelle cu sos bolognese

de MotanLaOale in Paste, 22 Iun 2017 | 6335 vizualizari

 

Rapid de facut si foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 400 g tagliatelle Barilla
  • 400 g sos bolognese Barilla
  • 200 g smantana grasa
  • 50 g cascaval Delaco ras
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos bolognese:

Pastele se fierb in apa cu sare, dupa recomandarile de pe ambalaj.

Se pune sosul intr-o cratita si se fierbe pana ajunge la temperatura de fierbere.

Se adauga smantana, putina apa si se amesteca bine.

Se potriveste de sare si piper.

Se scurg pastele si se amesteca cu sosul preparat.

Se serveste cu cascaval ras.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste la cuptor