Tagliatelle cu sos de busuioc

de ana in Paste, 16 Iul 2010 | 5022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tagliatelle
  • Sos
  • 0 mana de busuioc
  • 100 gr alune
  • 200 gr nuci
  • 2 linguri de smantana
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • 3 linguri ulei de masline
  • 200 gr cascaval
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos de busuioc:

Intai preparam sosul ,apoi pregatim pastele ,pentru ca trebuie servite fierbinti .

Sosul:Punem toate ingredientele in blander si le mixam pana obtinem o pasta fina .

Este foarte usor de realizat .

Pastele le fierbem conform instructiunilor le scurgem bine .Incingem o tigaie ,adaugam uleiul apoi pastele le tinem 2 minute pe foc.Asezam pastele pe platou ,repartizam sos apoi presaram cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos de busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

nadina73 1

17.07.2010, 17:25

ce bine arata 5 furcu

gaby_duceag 1

29.07.2010, 07:50

interesant sos, cred ca mi-ar placea! busuioc!

ana 1

29.07.2010, 09:11

Ina sa stii ,inainte foloseam busuioc uscat si nu prea ma incanta ,busuiocul proaspat e super !Nadina @Gaby e bun tare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parmigiana cu dovlecei