Tagliatelle de casa cu sos de smantana si cascaval

de Miha in Paste, 20 Mai 2010 | 9105 vizualizari

COMENTARII (11)

PapaBun 1

20.05.2010, 00:35

Tare lucru ca ai facut tagliatelle de casa, e altceva, este?
Eu insa in locul tau as fi folosit parmiggiano sau mozarella, cascavalul e prea puternic, iar in combinatie cu pastele.........pfff........stii cum se depun sunculitele, mama-mama .
Eu am inlocuit cascavalul de la toate felurile de mancare la care-l foloseam acum ani de zile, paste si pizza, in principal.

PapaBun 1

20.05.2010, 00:37

Poza cu puiul sigur face parte de-aici sau ai incurcat borcanele de marmelada cu cele de dulceata.

ela 1

20.05.2010, 00:45

vreau si pulpele alea,eu

Miha 1

20.05.2010, 01:12

Crisi am zis la sfarsit ca le-am papat cu friptura de pui cu mult usturoi. E adevarat ceea ce spui vis-a-vis de cascaval, dar parmezanul nu-mi place, mozzarella n-aveam si nici vreo problema cu sunculitele nu am.

Miha 1

20.05.2010, 01:12

Pe toate le vrei Ela?

ela 1

20.05.2010, 01:17

DA

ana 1

20.05.2010, 11:16

Imi plac ,si noi facem in casa tagliatele ,imi plac mai mult astea.De aratat arata ca de obicei super !

Miha 1

20.05.2010, 11:23

Multumesc Ana! Si eu ma joc toata ziua cu masinuta de paste.

elena500 1

21.05.2010, 16:15

la noi se fac doar taietei

Miha 1

21.05.2010, 17:23

Asa e Elena, dar tagliatelle suna mai pompos.

mena29 1

24.05.2010, 17:26

am lasat furculitele am luat o portie generoasa si am plecat dupa ce am pastrat reteta la favorite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu kaizer si ciuperci