Tagliatelle de post cu sfecla rosie

de adnia in Paste, 11 Ian 2013 | 3996 vizualizari

 

Din seria "pacalim piticul" va prezint tagliatelle de post cu sfecla rosie. Din moment ce copilului ii plac atat de mult pastele fainoase, am gasit de cuviinta sa imbin pasiunea lui culinara cu legumele pe care nu le accepta nicicum. asa s-au nascut pastele colorate!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • -1 cana suc de sfecla rosie amestecat cu pulpa ( eu le-am facut la storcatorul de fructe,rezultand o pasta fina si fuida)
  • -50 ml apa
  • -sare
  • -faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle de post cu sfecla rosie:

Se amesteca bine toate ingredientele, pana se formeaza un aluat tare, care se lasa la odihnit 30 min (sa se aseze glutenul), apoi se proceseaza prin masina de taietei  Se lasa la uscat si se pastreaza in pungi de hartie, pana in momentul utilizarii.

Daca nu aveti masina de taietei, intindeti foaie de aluat cat mai subtire, lasati cateva min. sa se usuce putin, apoi rulati si taiati taieteii cu cutitul foarte bine ascutit.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle de post cu sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste homemade cu sos de rosii, busuioc si chiftelute de pui