Tagliatelle verzi cu pui si mazare

de laylalala in Spaghete, 27 Mai 2010 | 5838 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 gr piept de pui, fara pielita
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 500 gr tagliatelle cu spanac
  • 400 gr mazare din convserva, scursa
  • 140 gr iaurt
  • sucul de la 1 lamaie
  • 80 gr Grana Padano, rasa fin
  • o mana plina de patrunjel proaspat tocat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle verzi cu pui si mazare:

Se incinge o tigaie tip gratar la foc potrivit si se unge cu 1 lingurita ulei de masline.Se prajeste pieptul de pui pe ambele parti pana se rumeneste.

Intre timp, se fierb pastele in apa cu sare pana s-au facut.Se scurg si se pastreaza 250 ml din apa in care acestea au fiert.

Se taie pieptul de pui in fasii si se adauga la paste impreuna cu mazarea, iaurtul, sucul de lamaie, 60 gr Grana Padano si 250 ml apa pastrata.Se pun pastele pe foc potrivit 2-3 minute, pentru a le incalzi.Se asezoneaza dupa gust si se adauga patrunjelul tocat.Pastele se servesc presarate cu Grana Padano ramasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle verzi cu pui si mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]