Tagliolini cu creveti,rosii si sos alb

de Bya Ralu in Paste, 22 Ian 2016 | 4693 vizualizari

 

O reteta de te lingi pe degete :))) am facut-o dupa aceasta reteta http://www.andreibartesch.com/tag/creveti-sos-alb/

 

INGREDIENTE

  • paste proaspete tagliolini
  • 100 g creveti congelati
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 -2 catei de usturoi
  • 3-4 rosii cherry
  • 2 linguri de smantana
  • cateva frunze de busuioc
  • patrunjel uscat
  • unt
  • parmezan
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliolini cu creveti,rosii si sos alb:

Pastele se pun in apa clocotita cu sare la fiert,se lasa timpul scris pe punga.

Ceapa se taie solzisori si se pune la calit cu unt si crevetii congelati.

Rosiile se taie in patru, iar frunzele de busuioc se taie la dimensiunea dorita (nu foarte marunt.) si se pun in tigaie peste creveti.

Se adauga si usturoiul strivit, se lasa cateva minute pe foc dupa care se adauga smantana, condimentele si pastele scurse de zeama.

Se pune putin parmezan si se amesteca usor.

Se servesc calde cu mult parmezan

TIPS-URI

1

puteti sa folositi patrunjel proaspat in loc de cel uscat

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliolini cu creveti,rosii si sos alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

RuxyRux 1

25.01.2016, 23:06

Ce bunatate gurita

Bya Ralu 1

27.01.2016, 16:13

multumesc ruxyca

Rahela Velicu 1

02.02.2016, 23:04

Hmm, ce bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]