Taietei chinezesti cu creveti

de Sylvia in Fructe de mare, 1 Aug 2011 | 17689 vizualizari

 

Cu dedicatie pentru Bucataras :) caruia ii place mancarea chinezeasca si crevetii : La multi ani !!! La multi ani si lui Matei , super ca va aniversati in aceasi zi !

 

INGREDIENTE

  • pentru 2 portii de :
  • 200 grame de creveti proaspeti decorticati,
  • 10 cm de praz taiat fasii subiri,
  • o mana de fasole verde plata,
  • cateva ciuperci ( eu am pus negre chinezesti, folositi de care aveti la indemana ),
  • o lingura de ulei de masline,
  • optional un fir de ulei de susan,
  • sos soia,
  • ghimbir pudra sau ras,
  • pasta de ardei iute,
  • 2 role mici de taietei chinezesti fierti conform indicatiilor de pe pachet.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taietei chinezesti cu creveti:

Preparare: Se calesc in putin ulei de masline, crevetii cu fasolea verde si prazul.

Adaugam apoi putin sos soia, ghimbir si ciupercile ( ale mele au fost rehidratate si am adaugat si putina apa in care au fost puse la rehidratare) si un fir de apa si pasta de ardei iute in functie de gust. Le lasam la foc mic pret de 5-8 minute amestecand din cand in cand. Dupa ce sunt facute dar legumele fasolea ramasa totusi putin crocanta adaugam taieteii fierti in prealabil . Se amesteca bine cu o spatula pana la omogenizarea completa si se mai adauga sos de soia si ghimbir dupa gust. Eu am mai strecurat si un fir de ulei de susan.

Sunt execelenti atat calzi cat si reci, e una din mancarurile mele preferate indiferent de combinatie si ora

Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei chinezesti cu creveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (32)

ionela2682 1

06.08.2011, 14:45

Mitinita 1

07.08.2011, 10:23

daca ai sti ce imi place mie sa gatesc astfel de taitei,ca de altfel mancare chinezeasca...am inlocuit taiteii cu spaghetti si a fost ok

Sylvia 1

07.08.2011, 15:39

Multumesc de aprecieri, ma bucur ca va place reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]