Taietei chinezesti cu zucchini/dovlecel si brocoli

de Sylvia in Paste, 26 Ian 2010 | 11665 vizualizari

COMENTARII (9)

Adinuta 1

26.01.2010, 11:57

Imi place mult ce ai facut acolo. Si eu mai pun la sfarsit ulei de susan, dar dupa ce opresc focul si se mai raceste un pic. Tot asa, imi place gustul

Oana 1

26.01.2010, 12:29

Ce bine arata

Sylvia 1

26.01.2010, 13:45

Adinuta la astea si eu pun ulei de susan, si in retata asta este doar ca eu pun putin ca mi se pare prea concentrat

Sylvia 1

26.01.2010, 13:47

Oana te invit la masa

Adinuta 1

26.01.2010, 14:32

Sylvia, am inteles din reteta ca ai pus, m-am referit doar la faptul ca eu nu pun in timp ce inca mai fierbe, ci doar la sfarsit, cand opresc focul. Dar am cautat din nou despre el si merge si prajit, doar cel oriental nu. M-am obisnuit sa pun un pic la sfarsit si pentru ca folosesc si de rapita, tot pentru gust. Are o aroma ca de nuca, dar trebuie pus in mancarea calduta sau in salate.

mihaelar63 1

26.01.2010, 16:59

ce-mi lipseste e uleiul de susan , dar in seara asta plec in ,,misiune " de aprovizionare si am sa bucataresc reteta asta , care merge chiar maine fiind miercuri

luminita20_2006 1

26.01.2010, 21:33

mmm ce bunatate

danygospodina 1

27.01.2010, 16:27

Trebuie eu sa-ti fac intr-o zi o vizita, Silvia, pe blog. Una cu pixu-n mana si in nici un caz pe stomacul gol!

Sylvia 1

28.01.2010, 12:12

Dany te astept cu drag

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine umplută - Gustarea rapidă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 20:44

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

pe 06.01 la 23:29

Lahmacun - Reteta turceasca de aperitiv cu carne

de Rocsi 9

pe 06.01 la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

pe 06.01 la 17:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Taitei asiatici