Taietei cu cartofi

de RODIMUR in Mancaruri de post, 5 Apr 2017 | 4693 vizualizari

 

 Rețete de post economice

 

INGREDIENTE

  •  8 cartofi
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 300 gr taietei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taietei cu cartofi:

Se face un puré din 8-10 cartofi și se condimentează cu sare și piper, după gust. Se adaugă o ceapă prăjită puțin, până se face transparentă ca sticla, nu să se rumenească. În puré se adaugă și uleiul în care s-a prăjit ceapa.

Se fierb aproximativ 300 grame de tăieței, se clătesc și se lasă puțin la scurs, după care se pun în puré-ul de cartofi. Se amestecă bine și după gust, dacă mai este necesar, se mai poate adăuga sare, piper sau ulei, pentru a face mai onctuoasă mâncarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]