Taitei orientali cu carne de porc

de Satisfyyourcravings in Porc, 28 Mar 2016 | 3565 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 mana piper Szechuan
  • 350 grame filet de porc, fara prea multa grasime, feliat
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • 1 lingura ghimbir proaspat ras
  • 1 chili proaspat, fara seminte si tocat
  • 125 grame ciuperci urechi de lemn uscate
  • 1 ardei gras galben, taiat fasii
  • 2 morcovi, taiati julienne
  • 1 catel de usturoi feliat
  • cateva fire ceapa verde, tocate rondele
  • 150 grame taitei gatiti
  • 1 lingura sos de peste
  • 40 ml supa de pui
  • sos de soia dulce (ketjap manis)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei orientali cu carne de porc:

Se acopera carnea cu piperul Szechuan.

Se hidrateaza ciupercile in apa fierbinte cateva minute, se scurg si se toaca.

Se incalzeste un wok la foc mare. Se adauga uleiul de susan si cel de floarea soarelui, apoi ghimbirul, chiliul si ciupercile si se gatesc pana devin aurii.

Se adauga ardeiul, ceapa, usturoiul si mocovii si se prajesc cateva minute, pana se inmoaie. Se adauga taiteii, sosul de peste si supa de pui si se lasa pana cand taiteii s-au incalzit, 2-3 minute. Se adauga sos de soia dulce dupa gust. 

Se scot taiteii si se pastreaza la cald. 

Se incalzeste putin ulei de floarea soareului, in wok si se prajeste carnea de porc 2-3 minute. 

Se serveste imediat cu taitei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei orientali cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la cuptor