Exceptand faptul ca ar fi trebuit sa o mai tin in cuptor, va zic ca este pur si simplu o bunatate! E prima data cand pun in practica o astfel de tarta (de fapt am mai avut o incercare demult ), asa ca pentru aluat m-am inspirat de la dragul meu Fluturas Mov! :x Multumesc!
Incepem prin a framanta aluatul din ingredientele date. Vom obtine un aluat elastic, usor de modelat. Il acoperim cu o folie si il pastram la rece pentru aproximativ 2-3 ore.
Dupa acest timp, ungem o tava cu putin ulei si intindem aluatul (eu l-am modelat cu degetele, dar il puteti intinde cu sucitorul si ii taiati marginile in exces). Adaugam umplutura pregatita intre timp astfel: telemeaua trecuta prin razatoare, o amestecam cu crema de branza, mararul tocat marunt, ouale, smantana si condimentele dupa gust. O ornam cu felii de rosii si ardei capia si o coacem la foc potrivit pana se rumeneste bine.
Pofta buna!
1
Nu grabiti focul pentru ca aluatul nu se va coace suficient de bine.