Tarta cu caise si crema "frangipane"

de lili2010 in Prajituri, 10 Iul 2011 | 6461 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g caise 
  • un aluat de foietaj 
  • 50g fulgi de migdale 
  • 2 linguri de miere de albine 
  • pentru crema"frangipane"
  • 75g pudra de migdale 
  • 75g zahar pudra
  • 60g unt moale 
  • un ou
  • o lingura de amidon
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu caise si crema "frangipane":

 

Garnisiti o forma de tarta cu aluatul de foietaj si intepati din loc in loc cu o furculita.Dati la frigider pentru a prepara continuarea.

Intr-un castron amestecati ingredientele pentru crema,desfaceti caisele in doua.

Garnisiti aluatul de tarta cu aceasta crema,deasupra careia asezati jumatatile de caise.

Stropiti caisele cu mierea de albine si adaugati fulgii de migdale. Coaceti in cuptorul preincalzit timp de jumatate de ora.

Eu am mai avut cateva cirese...si le-am pus si pe acestea :)

Serviti tarta calduta sau rece.

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu caise si crema "frangipane"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

ieri la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

ieri la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu rahat