Tarta cu ciuperci

de leoflori in Aperitive / Garnituri, 13 Iul 2009 | 5069 vizualizari

 

este pt. regimul Montignac dar poate fi adaptata schimband calitatea fainii

 

INGREDIENTE

 
  • 500 gr. branza vaci 0% grasime
  • 150 gr. iaurt 0% grasime (am pus iaurt Natur)
  • 200 gr. faina integrala ( cred ca au intrat cca 250 gr. la mine)
  • 500 gr. ciuperci
  • 1 ceapa mica
  • 1 ou 
  • sare, piper si marar (adaugat de mine)
 
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ciuperci:

Se prepara un aluat din 250 gr. branza + 150 gr. iaurt + 200-250 faina + varf sare + 1 ou. Se mai presara faina pana nu se mai lipeste de mana.
Se framanta si se formeaza un aluat ce se intinde in tava (am folosit tava de tort de 22 cm)Se coace cca 15-20 minute la foc mediu.

Ceapa si ciupercile se taie marunt si se calesc pana se evapora apa.

Se racesc putin si apoi se adauga restul de branza, sare, piper si marar. Se omogenizeaza bine si se pun in tava peste aluat.

Se coace 20-30 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (3)

getix 1

21.11.2010, 12:50

super bun !
dar eu am cam trisat, am cumparat blatul nu am stat sa-l mai fac eu

Ligia Bxl 1

21.03.2011, 16:16

bun

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 22:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]