La multi ani, Ina! Sa ai ani frumosi si drepti, lini si senini! Sa ai parte de fericire, dragostea lui Costel (in taina po' sa te iubeasca si altii da' sa nu ti-o zica ca nu-i de bine :))) ), intelegere, vise implinite cand nici nu te-astepti, veselie si lacrimi de emotie si bucurie. Te imbratisez cu mare drag!
Aluat.
Umplutura
Aluat.
Se amesteca branza si untul pana se obtine o pasta.
Se adauga faina si sarea si omogenizam pana obtinem un aluat potrivit de tare, nelipicios, pe care-l modelam sa obtinem o bila, il invelim in folie alimentara si-l dam la rece pentru o ora.
Dovlecel il taiem felii.
Il prajim pe ambele parti in putin ulei incins si soatem feliile pe o farfurie in care am pus servetele, pentru a absoarbe uleiul si zeama lasata.
Baconul il prajim usor pe ambele parti.
Scoatem de la rece aluatul si-l intindem intr-o foaie rotunda cu diametrul putin mai mare decat al vasului in care vom prepara tarta.
Ungem vasul cu unt, asezam aluatul si-l intepam usor cu furculita.
Asezam feliile de dovleac apoi cele de bacon iar deasupra asezam felii de gogosar.
Intr-un vas batem ouale cu smantana, sare, piper, usturoiul pisat si patrunjel, si le adaugam peste bacon.
Casul il taiem cubulete si-l asezam deasupra, in mod dezordonat :))
Dam tava in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pana ce tarta se rumeneste frumos.
Multumesc Mona pentru idee >:d<.