Tarta cu dulceata de zmeura

de brunetica in Prajituri, 4 Noi 2011 | 4442 vizualizari

 

Am fost la cumatra mea si m-a servit cu aceasta tarta, mi-a placut atat de mult tarta incat i-am cerut reteta si am facut-o si eu tarta si acum o impartasesc cu voi. Tarta este delicioasa , dulce acrisoara si se topeste in gura.

 

INGREDIENTE

  • 180 g. biscuiti normali ,
  • 100 g. unt ,
  • 4 oua ,
  • 100 g. zahar ,
  • 250 g. urda dulce ( ricotta) ,
  • 250 g. mascarpone ,
  • 1 lingura faina ,
  • 1 plic zahar vanilat ,
  • dulceata de zmeura ( fructe de padure )
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu dulceata de zmeura:

Untul il topim, biscuitii ii sfaramam, amestecam cu untul si asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Separam galbenusurile de albusuri. Galbenusurile le batem cu zaharul, adaugam urda dulce( ricotta), mascarponele, faina si zaharul vanilat si amestecam bine. Albusurile le batem spuma si le adaugam cu crema, amestecam incet pina se incorporeaza si turnam peste blatul facut din biscuiti. Dam la cuptor pentru 30 de minunte la foc mediu. Cand este copt lasam la racit . Dupa racire adaugam dulceata de zmeura sau fructe de padure.

TIPS-URI

1

Aceasta tarta se serveste rece. Daca doriti puteti stropi tarta cu cateva picaturi de zeama de lamaie dupa ce ati pus dulceata, o sa dea un gust deosebit, acrisor

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu dulceata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]