Tarta cu legume si branza

de Gherca Daniela in Mancaruri de legume, 19 Iun 2018 | 3501 vizualizari

 

 Se poate consuma atat calda cat si rece! Este un aperitiv gustos unde il putem lua chiar si la pachet pentru un picnic in natura!
"Picnicul Bucatarasilor"

 

INGREDIENTE

  • 500 g dovlecei (zuchinni)
  • 1 morcov mare
  • 250 g branza sarata
  • 5 oua mari
  • 130 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 60 ml ulei
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu legume si branza:

Dovleceii si morcovii ii dam pe razatoare mica, apoi presaram putina sare deasupra.
Intr-un bol adaugam ouale cu uleiul, mixam pana omogenizam bine ambele ingrediente, pe urma adaugam faina cu praful de copt trecute prin sita, amestecam din nou, iar la sfarsit adaugam branza, dovleceii si morcovul scursi de zeama pe care au lasat-o, potrivim de sare si amestecam bine pana obtinem un aluat uniform.

  Punem compozitia obtinuta intr-o tava pe care o tapetam cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit, la 180 grade C, pentru cca.35 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu mamaliguta