Tarta cu rahat

de Constelatialeu in Dulciuri, 3 Oct 2013 | 2415 vizualizari

 

Sincer nici nu stiam cum sa o denumesc.Mi-a ramas 250 g aluat foitaj,de la pizza lenesa si aveam niste bucatele de rahat,le tot suceam de colo colo,asa ca am zis ,uite asa nu arunc nici aluatul,ca doar nu-s nebuna si folosesc si rahatul....

 

INGREDIENTE

  • 250 g aluat foitaj
  • 3 bucatele rahat colorat
  • si niste inspiratie( nu prea am avut)
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu rahat:

Intindem aluatul,il decupam sub forma rotunda,asezam rahatul ,taiat bucatele marunte si cu restul de foitaj ne jucam dupa pofta inimii....

Dam tava la cuptor,cand e gata pudram cu zahar....

Uite si desertul pe repede inainte.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Rocsi 1

03.10.2013, 20:19

Corinuta 1

04.10.2013, 15:45

fara rahat n-ai?

Constelatialeu 1

04.10.2013, 16:14

Corino am doar apa rece...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cous - cous cu mere - de post (fără ulei)