Tarta cu ricotta, cacao si bezea

de daniastefania in Prajituri, 20 Iun 2015 | 3930 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 4 albusuri
  • 250 gr ricotta
  • 100 gr faina
  • 30 gr cacao
  • 120 gr zahar+ 4 linguri
  • 1/2 plic praf de copt
  • Bombonele de ciocolata pentru decorat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ricotta, cacao si bezea:

Mixam  bine 3 galbenusuri si 2 albusuri cu 120 gr zahar. Adaugam ricotta. Mixam la viteza mica. Adaugam faina cernuta cu praful de copt. Amestecam bine. Turnam compozitia intr-o forma de tarta. Dam la tarta la cuptorul preincalzit la 180 grade C 10-15 minute. Lasam la racit. Facem bezeaua. Batem 2 albusuri cu 4 linguri de zahar, pana devine spuma tare. Apoi o asezam pe tarta racita. Decoram cu bombonele de ciocolata.

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ricotta, cacao si bezea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu prune si branza de vaci