Tarta cu sparanghel

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2013 | 3556 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g Philadelphia
  • 600 g sparanghel verde
  • 1 pachet de aluat de foietaj rotund
  • 0,5 dl lapte
  • 3 galbenusuri + 1 galbenus pentru uns
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu sparanghel:

1.Punem o olicica cu apa si sare la fiert.Spalam sparanghelul si il curatam in felul urmator:taiem partea alba (cea mai dura) si cu peeler legume curatam aproape o jumatate din sparanghel.Cand fierbe apa punem sparanghelul la fiert timp de 5 min.Cand s-a racit punem la scurs si la racit,apoi ii taiem o jumatate rondele si varfurile le lasam.

2.Intr-un bol punem branza Philadelphia cu laptele,galbenusurile,sare,si mestecam pana devine ca o crema.Intindem aluatul intr-o tava rotunda 25cm diametru cu hartie de copt,adaugam crema de branza,apoi punem rondelele de sparanghel si asezam frumos varfurile.Ungem cu un galbenus numai aluatul, si dam la cuptor la 180° timp de 30 de minute.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]