O tartă numai și numai pentru mineee. Deși, până la urmă a fost savurată de colegele mele, iar calificativul a fost delicioasă;) poate reușesc să conving și Zmeii să guste. Din acest motiv, n-am o poză finală de prezentare. Vă aduc minunația asta de tartă aperitiv, poate vă inspiră în weekend ;) Spor și poftă bună!
Pentru umplutură:
Ton în ulei de la SunFood 1 conservă,
Bacon bucățele 125 g,
Ceapă chives sau frunze de ceapă verde,
rozmarin proaspăt,
Roșii tocate în bulion de la SunFood 1/2 conservă,
Salată de muguri de fasole și morcovi de la LIDL 1/2 borcan,
Ouă 3 bucăți,
Brânză de vaci cca. 100 g,
Piper proaspăt măcinat ½ linguriță,
Cașcaval Delaco 100 g.
Bucățelele de bacon se prăjesc într-o tigaie, împreună cu tonul scurs de ulei și mărunțit, cca. 5 minute la foc iute, apoi se adaugă ceapa verde mărunțită, roșiile mărunțite se asezinează de sare și piper, se mai lasă la călit cca. 5 minute până se împreunează gusturile.
Într-o tavă de cca. 20/20, se așează aluatul de foietaj, apoi se adaugă umplutura, deasupra se toarnă ouăle bătute energic împreună cu branza de vaci, cașcavalul și rozmarinul proaspăt. Se pune tarta la copt, în cuptorul preîncins cca. 25 de minute la 200 g.
Se servește fierbinte sau rece după gustul fiecăruia;) Spor și poftă bună!