Tarta de biscuiti cu crema de branza

de Lau in Prajituri, 22 Iul 2011 | 5210 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g biscuiti
  • 100 g unt
  • 300 g branza de vaci proaspata
  • 200 g frisca
  • 100 g iaurt
  • 100 g zahar
  • 5 g gelatina
  • 1 plic de tort jelee rosu
  • 3 linguri de zahar
  • 200 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de biscuiti cu crema de branza:

tragem biscuitii prin masina de tocat, ii amestecam cu untul  topit si 2 linguri de zahar

tapetam o tava cu pereti detasabili cu folie alimentara adaugam biscuitii si cu o lingura ii presam putin

branza o mixam cu zaharul pana acesta se topeste.

frisca o batem bine si adaugam iaurtul,amestecam dupa care adaugam si branza si omogenizam

gelatina o hidratam in 3 linguri de apa timp de 5 minute, dupa care o punem pe baie de abur pana se dizolva complet. Adaugam compozitia de branza, omogenizam dupa care turnam peste blatul de biscuiti. Dam la frigider pentru 30 de minute

pregatim plicul de tort jelee conform instructiunilor de pe plic dupa care o lasam 1 minut sa se raceasca si o turnam peste crema. Dam din nou la rece pana se intareste,razuim ciocolata deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de biscuiti cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]