Tarta de cacao cu aroma de migdale

de nilgun in Dulciuri, 3 Mai 2013 | 3668 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr.zahar
  • 75 gr.cacao
  • 50 gr. faina alba 000
  • 4 oua
  • 1 lingurita amidon
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 1 lingurita esenta migdale
  • un praf de sare
  • pentru decor" fulgi de migdale
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de cacao cu aroma de migdale:

Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se freaca cu zaharul pana se obtine o crema. se cerne deasupra faina, cacaua, amidonul, se pun  cele 2 esente. Se amesteca totul pana se omogenizeaza. 

Peste albusuri se pune un praf de sare si se bat spuma tare.Spuma de  albusuri se toarna peste compozitia de galbenusuri, si se amesteca usor. Se toarna compozitia intr-o forma de tarta teflonata cu diametrul de 26 cm si se da la cuptor. Dupa aproximativ 10 minute se pun si fulgii de migdale. Se mai lasa 10 minute, se scoate de la cuptor si se serveste ca atare. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de cacao cu aroma de migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta rustica cu prune