Tarta de Santiago

de ianculubita in Dulciuri, 2 Dec 2013 | 4183 vizualizari

 

Reteta originala este cu migdale;eu nu le-am avut si am pus nuca si a iesit ceva incredibil de bun!

 

INGREDIENTE

  • 1pachet foitaj
  • 3oua
  • 175g zahar
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 200g migdale macinate
  • 1/2lingurita scortisoara
  • gem de caise
  • zahar pudra pentru decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de Santiago:

Tapetam forma de tarta cu aluat si o lasam la frigider 30min.

ouale batute bine cu zahar,adaugam coaja de lamaie,scortisoara,migdalele macinate,si amestecam cu lingura;

rasturnam compozitia in forma si lasam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste;

scoatem tarta iar dupa ce s-a racit,o scoatem din forma,o ungem cu gem apoi un strat generos de zahar pudra.

Servim tarta feliata alaturi de frisca(optional)

TIPS-URI

1

gemul daca este prea gros,amestecam cu putina apa,lasam pe foc cateva minute apoi strecuram

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de Santiago" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 1100 lei
2899.99 lei
1799.99 lei

COMENTARII (14)

ianculubita 1

03.12.2013, 09:55

anca_rm 1

03.12.2013, 10:07

ce buna trebuie sa fie aceasta tarta

ianculubita 1

03.12.2013, 11:48

o nebunie!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]