Ador atat tartele dulci cat si cele sarate....si mai ales cele rapid de facut :)
Scoatem aluatul foietaj din frigider cu 20 minute inainte de a prepara.
Stafidele le punem la inmuiat in putina apa calda.
Branza o punem intr-un bol si o amestecam cu zaharul.N-am pus cantitate la zahar ,las dupa preferinza fiecaruia :),adaugam zahar vanilat.
Stafidele le scoatem din apa si le stoarcem de apa.
Amestecam cu branza.Adaugam si 2 oua.
Intindem aluatul de foietaj si-lasezam cu hartia de copt intr-o forma de tarte.(diametrul 24).
Peste foietaj punem branza uniform.
Inr-un castron amestecam smantana cu zahar si 2 galbenusuri.
Varsam peste branza.Deasupra mai punem si niste ciocolata .
Incalzim cuptorul la 180° si bagam tarta cam 30-40 minute,sau pana cand se rumeneste.
Bun si rapid de facut :)
Pofta buna!
1
daca nu se pune zahar si in loc de stafide folosim ceva legume avem o tarta sarata la fel de buna :)