Tarta rapida cu carne si praz

de Constelatialeu in Porc, 2 Feb 2020 | 3229 vizualizari

 

Nevasta am sosit de la ( oaste) pescuit, ai si tu ceva de haleala....pestele nu a tras nici macar lacaramida ( sper ca stiti bancul cu caramida si pescuitul)......deci am incropit ceva rapid , pescarul era obosit si flamand...peste mancam mai cand o trage.....:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 

INGREDIENTE

  • 275 g aluat foitaj de la Lidl
  • 460 g carne tocata din pulpa de porc
  • 2 bucati praz cca 120 g
  • 2 linguri de amestec rosii cu ardei home made
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 50 g parmezan ras
  • 50 g cascaval taiat cubulete
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta rapida cu carne si praz:

Mai intai pregatim umplutura: taiem marunt prazul si-l punem la calit cu o ligura de ulei, adaugam si carnea tocata, presaram sare si piper si lasam sa se caleasca cca 20 min, apoi adaugam amestecul de rosii cu ardei si mai lasam cca 15 min, apoi scoatem umplutura din tuci avand grija sa lasam sa se scurga zeama existenta.

Punem umplutura intr-un castron si o lasam sa se raceasca, apoi adaugam oul, parmezanul ras si cascavalul taiat cubulete, omogenizam bine.

Intr-o forma ceramica cu diametrul de 26 cm asezam aluatul foitaj, dupa ce am uns cu ulei forma, surplusul de aluat il taiem si-l folosim dupa ce pumen umplutura. Din fasioarele de aluat am format um melc, am presat un pic melcul din aluat sa faca priza cu umplutura si am dat tava la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru cca 30 min. Se serveste ata calda cat si rece, e la fel de buna. Sa aveti pofta...nu de peste ca nu a muscat momeala...:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta rapida cu carne si praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de porc in frunze noi