Tarta "Ratatouille"

de lili2010 in Aperitive / Garnituri, 18 Mar 2011 | 4981 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o foaie aluat de foietaj
  • o jumatate de vanata
  • o jumatate de dovlecel
  • o ceapa 
  • o rosie
  • ardei gras
  • 3 ciuperci
  • masline negre
  • 3 oua
  • 100ml smantana lichida
  • cateva frunze de busuioc verde
  • Sare,piper,cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta "Ratatouille":

Am curat ceapa si am tocat-o julien.

Celelalte legume le-am spalat si tocat.

Am pus la calit in ulei ceapa si ardeiul gras.Am adaugat apoi cuburile de vanata si dovlecel.

Eu am pus si cateva bucatele de friptura de curcan ramasa,apoi am adaugat rosia taiata felii.

Am asezonat cu sare,piper si cimbru si am lasat sa se raceasca putin.

Am incins cuptorul.Am batut ouale cu smantana lichida si frunzele de busuioc taiate marunt.

Am asezat aluatul de foietaj in tava,am intepat din loc in loc si am adaugat compozitia de legume.Ciupercile taiate felii le-am asezat deasupra,precum si maslinele .

Am adaugat compozitia cu oua deasupra si am dat la cuptor pentru 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta "Ratatouille"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (11)

mirela0911 1

19.03.2011, 22:49

super arata

elena1988 1

20.03.2011, 07:32

ce de culori

kamy 1

20.03.2011, 15:49

eu nu prea-s cu legumele dar arata super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Evantai de vinete ( à la Horia V.)